logo federale politie

Ontdek al onze vacatures

FGP BRUSSELS - ICT-Assistent

De ICT-assistent FGP is werkzaam in één van de afdelingen/diensten en neemt deel aan de eerstelijnsbeheertaken van deze dienst, maar is prioritair gericht op een administratieve operationele taak aan de operationele leden van de FGP in hun gerechtelijke opdrachten en op een optimaal beheer van de verschillende informaticatoepassingen. Dit personeel werkt onder de leiding van het diensthoofd om de inzetprioriteiten te beheren.

FGP BRUSSELS - Data Scientist

De data scientist maakt gebruik van bestaande tools of ontwikkelt zelf tools voor het automatisch doorzoeken of structureren van big data-bestanden. Door toepassing van technieken als text mining, topic-extraction, e-discovery en deep learning zorgt hij ervoor dat er verbanden kunnen worden gelegd die voor een mens nauwelijks handmatig te onderscheiden zijn.

FGP BRUSSELS - Medewerker DevOps (Regional Computer Crime Unit)

De Consulent ICT, technisch deskundige DevOps ontwikkelt technische oplossingen voor Regional Computer Crime Unit (RCCU)-onderzoekers om hen in staat te stellen zich volledig aan hun digitaal forensische en cyberdossiers te wijden.

FGP ANTWERPEN - High Tech Crime & Digital Forensics Adviser

Als High tech crime & digital forensics adviser analyseer je digitale sporen op zoek naar bewijsmateriaal of aanknopingspunten in een gerechtelijk onderzoek. Beschik je over een bachelordiploma (ook andere dan IT) én heb je minstens 2 jaar relevante IT-ervaring, dan kom je ook in aanmerking voor deze vacature. Wij voorzien in een aangepast salaris, volgens masterniveau!

FGP ANTWERPEN - FinTech Adviser

Het FIN CRYPTO PHISHING TEAM (FCP TEAM) van FGP Antwerpen staat in voor het opsporen van phishingwebsites en het analyseren en volgen van cryptomunten welke in gerechtelijke onderzoeken naar criminele organisaties naar boven komen. Zij onderzoeken achterliggende geldstromen, zorgen voor de identificatie van verdachten en trachten de crimineel verkregen vermogens in kaart te brengen.

Hoofdinspecteur BS Ecofin

Word hoofdinspecteur EcoFin bij de Federale Gerechtelijke Politie. Bestrijd fraude, witwassen en financiële criminaliteit.

Hoofdinspecteur BS ICT

Maak een verschil door je IT-vaardigheden te gebruiken: join de Federale Gerechtelijkle Politie en bestrijd samen met ons cybercriminaliteit.

Inspecteur - Rechercheur

De rol van een rechercheur is het voeren van onderzoeken in het kader van ernstige en georganiseerde criminaliteit onder de leiding van een magistraat.

Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen

Helemaal overtuigd om de stap te zetten naar een job bij FGP Antwerpen? Klik om onze vacatures als operationeel en als burger te ontdekken. Dream it – do it – Only@FGPA!

Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Brussel

Ontdek de vacatures voor de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Brussel!

Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Leuven

Ontdek de vacatures voor de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Leuven!

Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Oost-Vlaanderen

Ontdek de vacatures voor de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Oost-Vlaanderen!

Federale Gerechtelijke Politie (FGP) West-Vlaanderen

Ontdek de vacatures voor de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) West-Vlaanderen!

Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Limburg

Ontdek de vacatures voor de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Limburg!

Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Halle-Vilvoorde

Ontdek de vacatures voor de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Halle-Vilvoorde!

Centrale directie technische en wetenschappelijke politie (DJT)

U interesse heeft in forensisch werk? U altijd al van misdaad en wetenschappelijke series gehouden heeft? Dan is de DJT iets voor u!

Directie bestrijding zware & georganiseerde criminaliteit (DJSOC)

Ontdek de vacatures voor de Directie bestrijding zware & georganiseerde criminaliteit (DJSOC)

Directie van de operaties inzake gerechtelijke politie (DJO)

Ontdek de vacatures voor de Directie van de operaties inzake gerechtelijke politie (DJO)

Federale Politie

Ook meewerken aan een veiligere maatschappij?